#29M: Crida a l’auto-organització per una vaga del 99%

Som el 99%. Afrontem una mateixa realitat dia a dia a les nostres ciutats i pobles, i en tots aquells àmbits en els que participem per poder guanyar-nos la vida. No podem tolerar que l’afany de l’1% de la població per acaparar la major part de riquesa segueixi posant en joc les nostres vides. Els interessos del 99% conflueixen en poder viure amb dignitat.

Estem presenciant atacs com les contrareformes impulsades pels governants o el negoci de l’especulació amb el deute públic, que ens aboquen a una situació econòmica i política que no fa altra cosa que agreujar-se. És el rumb al que ens porta la política de l’oligarquia financera, de la qual la reforma laboral és part. El rescat de les persones, en comptes dels bancs, només l’obtindrem si el 99% ens plantem i plantegem un canvi de rumb.

Proposem el següent objectiu pel 29 de Març: bloquejar els fluxos de comunicació i transport a la ciutat. Fent un esforç en la difusió i mobilitzant per tornar a prendre els carrers podem tornar a demostrar que és la unió el que fa la força.

Per fer-ho cal pensar i organitzar formes de resistència i construcció alternatives. Proposem que allà on es vegi oportú es creïn comitès locals de vaga, unitaris, per organitzar entre tots i totes una vaga del 99%, una primavera del 99% amb la fita del #12m15m i, en definitiva, un futur pel 99%.

#huelgadel99% #vagadel99%

Anuncis

2 pensaments a “#29M: Crida a l’auto-organització per una vaga del 99%

  1. Retroenllaç: Manifest pel dret a l’existència: vaga del 99% -- La maldekstra kolono

  2. Estic totalment d’acord en que sen’s està “matxacan” desde el gobern i les empreses i que calen organitzar accions que obliguin a negociar la llei laboral.

    Però també he de dir que en aquest moment una vaga a l`empresa en la que treballo el que li fa és un gran favor, ella s’estalvia un dia de producció i un dia de sou dels treballadors, els quals sóm els que tornem a sortir perden,t donant-li un dia de ere gratuït a l’ empresa.

    Feu propostes alternatives que vagin desgastant al gobern i l’obligin a seure a negociar, manifestacions cada cap de setmana, campanyes de recollida de firmes per a reformar la llei, no sé… doneu-li a la imaginació, preneu d’exemple de la gent del 15M.

    Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s