CAP A UNA #VAGADEL99%: OBRIM LES PORTES A UN FUTUR DEL 99%

El 15M de 2011 ens vam atrevir a dir que el 99% -treballadores, aturades, precàries, estudiants, comerciants, petites empresàries, professionals- volíem “Democràcia Real Ja”, que “No som mercaderies en mans de polítics i banquers” i “Que no és una crisi, és una estafa”. Vam bastir un imponent moviment ciutadà i no ens van escoltar. Però vam aprendre que no estem sols, que no estem soles.

El 29M vam mostrar la potència del 99%, interrompent la normalitat. No només vam aturar la feina als centres de producció. Ens vam auto-organitzar. Vam aturar el consum. Vam assajar com interrompre els fluxes de comunicació i transport de la ciutat. No ens van escoltar i la seva resposta va ser la restauració de la por mitjançant la força. Però vam aprendre que tenim poder.

El 19J, el 99% es va fer carn. Vam sortir als carrers en moltes ciutats per tal de dir NO a l’esclavitud per deute que insisteixen en plantejar com a solució. Van rescatar a la banca, van destruir els nostres drets, i van precaritzar més encara la nostra vida. Però no ens vam rendir i vam començar a gestar les alternatives.

Aquesta tardor del 2012 mostrarem la insostenibilitat dels seus planes i la precarietat del poder de l’1%. Anirem a una Vaga del 99% que cal estendre, temporalment i espacial, per tal d’augmentar el seu caràcter de desafiament davant l’1% i acréixer el nostre poder disruptor.

Ens trobem en un moment constituent. L’1% creu que pot seguir imposant-nos les seves regles unilateralment i antidemocràtica, robant-nos les nostres vides. Rellancem el moviment democràtic del 99%, reapropiem-nos de les nostres vides, construïm i impulsem el Pla de Rescat Ciutadà per garantir el dret a l’existència i fem evident la necessitat d’un procés constituent protagonitzat pel 99%.

Comencem a organitzar la Vaga del 99% des d’ara, a l’escalfor de les mobilitzacions de setembre, auto-organizant-nos en comitès ciutadans locals, unitaris. Pensem i posem en pràctica la construcció de noves realitats en un espai i un temps que ens pertanyerà.

Ens roben la vida
AIXÒ HA DE CANVIAR
HA DE COMENÇAR A ALGUN LLOC, HA DE COMENÇAR EN ALGUN MOMENT
QUIN LLOC ÉS MILLOR QUE AQUEST? QUIN MOMENT ÉS MILLOR QUE ARA?

#Vagadel99%
@vagadel99%

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s