Què diem

1) #29M: Crida a l’auto-organització per una vaga del 99%

2) PEL DRET A L’EXISTÈNCIA: VAGA DEL 99%

3) Vídeo per a la Vaga General, la Vaga del 99%

————————————————————————–

PEL DRET A L’EXISTÈNCIA: VAGA DEL 99%

La reforma laboral, les retallades en la despesa pública i social, els rescats als bancs amb diner públic, la onada de desnonaments, anteposar la reducció del dèficit públic als drets de la ciutadania, son intolerables imposicions de l’1% de la societat al 99% restant.

Volem un futur pel 99% i això passa per garantir la nostra existència al marge dels interessos de l’1% i de les institucions que el defensen. Obrim entre tos i totes un procés constituent europeu per conquistar els nostres drets i crear institucions genuïnament democràtiques que vetllin per l’interès comú.

El 29 de març anem a la vaga. Una vaga del 99%. No només contra la reforma laboral, sinó contra un programa que pretén destruir els nostres drets i eliminar d’arrel la possibilitat d’una societat democràtica que governi l’economia i garanteixi les condicions per una vida digna.

Amb el fi de garantir el dret a la existència del 99%, exigim:

1.- Retirada de la Reforma Laboral.

2.- Dació en pagament retroactiva del deute hipotecari. Creació d’un parc d’habitatges de lloguer social.

3.- Renda Bàsica universal a totes les ciutadanes i ciutadans pel sol fet de ser-ho.

4.- No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics. Educació i sanitat públiques i de qualitat.

5.- Ni un euro més per rescatar els bancs. No pagarem el deute il·legítim creat per aquells que van provocar la crisi. Control públic dels bancs rescatats.

6.- Reforma fiscal que permeti distribuir de forma justa la riquesa que produim entre tots i totes.

29M: VAGA DEL 99%

Esdeveniment al Facebook: http://www.facebook.com/events/363619700339069/

Twitter: @vagadel99 @_huelgadel99

Relacionades:
#29M: Crida a l’auto-organització per una vaga del 99%

Vídeo per a la Vaga General, la Vaga del 99%

————————————————————————–

#29M: Crida a l’auto-organització per una vaga del 99%

Som el 99%. Afrontem una mateixa realitat dia a dia a les nostres ciutats i pobles, i en tots aquells àmbits en els que participem per poder guanyar-nos la vida. No podem tolerar que l’afany de l’1% de la població per acaparar la major part de riquesa segueixi posant en joc les nostres vides. Els interessos del 99% conflueixen en poder viure amb dignitat.

Estem presenciant atacs com les contrareformes impulsades pels governants o el negoci de l’especulació amb el deute públic, que ens aboquen a una situació econòmica i política que no fa altra cosa que agreujar-se. És el rumb al que ens porta la política de l’oligarquia financera, de la qual la reforma laboral és part. El rescat de les persones, en comptes dels bancs, només l’obtindrem si el 99% ens plantem i plantegem un canvi de rumb.

Proposem el següent objectiu pel 29 de Març: bloquejar els fluxos de comunicació i transport a la ciutat. Fent un esforç en la difusió i mobilitzant per tornar a prendre els carrers podem tornar a demostrar que és la unió el que fa la força.

Per fer-ho cal pensar i organitzar formes de resistència i construcció alternatives. Proposem que allà on es vegi oportú es creïn comitès locals de vaga, unitaris, per organitzar entre tots i totes una vaga del 99%, una primavera del 99% amb la fita del #12m15m i, en definitiva, un futur pel 99%.

#huelgadel99% #vagadel99%

————————————————————————–

Vídeo per a la Vaga General, la Vaga del 99%

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s